[riot-notifications] [RIOT-OS/RIOT] drivers/w5100: Fixed netdev_driver_t::recv() API (#10412)

Martine Lenders notifications at github.com
Tue Jan 22 13:41:50 CET 2019


I think something is broken still. While I sometimes am able to ping the laptop from the node I very quickly get:

```
2019-01-22 13:35:42,788 - INFO #  ping6 fe80::bbf2:ce3b:1a7:f6c8
2019-01-22 13:35:43,796 - INFO # ping timeout
2019-01-22 13:35:43,804 - INFO # dropping additional response packet (probably caused by duplicates)
2019-01-22 13:35:44,812 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,816 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,820 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,820 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,824 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,829 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,833 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,836 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,840 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,841 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,845 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,849 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,853 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,857 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,857 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,861 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,865 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
2019-01-22 13:35:44,869 - INFO # gnrc_netif: possibly lost interrupt.
```

And that doesn't stop. Mind you, that my setup seems to be a little flaky. Sometimes when I reset the board isn't able to establish the SPI connection and just crashes. :-/ With `ping -s 65535 <ADDR>` I unsurprisingly get a `EMSGSIZE` back from the `ping` application. `sudo ping -f <addr>` works until I get the `possibly lost interrupt` message.

-- 
You are receiving this because you are subscribed to this thread.
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/RIOT-OS/RIOT/pull/10412#issuecomment-456385715
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.riot-os.org/pipermail/notifications/attachments/20190122/45fab43b/attachment-0001.html>


More information about the notifications mailing list