[riot-notifications] [RIOT-OS/RIOT] send data with UDP at 10HZ, the program die (#11860)

jhx2002 notifications at github.com
Wed Jul 24 03:37:42 CEST 2019


> 
> 
>     * I don't use your docker setup or build script if that makes any difference? Why don't you use the easy RIOT integration `BUILD_IN_DOKCER=1 make` ? (See [here](https://github.com/RIOT-OS/RIOT/wiki/Use-Docker-to-build-RIOT) for more detail)
> 
>     * You do already set 100Hz [here](https://github.com/jhx2002/test_riot/blob/master/udp/sender/sender.c#L49) by sleeping 10ms. However, I set sleep to 1ms and still works

- can you test how long it could continuously  run ? 


> 

>     * I use a stm32f4discovery which contains a STM32F407VG (not STM32407VET6)
> 
>     * My pins are connected as you set up in the Makefile. Furthermore,
>       VCC - 3V
>       GND -GND
>       CLKOUT - open
>       WOL - open
> 
>     * I figured some other weird thing right now. Sometimes when press reset while running, the program doesn't start running again until I wobble a little bit the jumper cables (I assume it is VCC)



-- 
You are receiving this because you are subscribed to this thread.
Reply to this email directly or view it on GitHub:
https://github.com/RIOT-OS/RIOT/issues/11860#issuecomment-514444264
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.riot-os.org/pipermail/notifications/attachments/20190723/df037b8d/attachment.htm>


More information about the notifications mailing list