<p></p>
<blockquote>
<p><a class="user-mention" data-hovercard-type="user" data-hovercard-url="/users/jue89/hovercard" data-octo-click="hovercard-link-click" data-octo-dimensions="link_type:self" href="https://github.com/jue89">@jue89</a>: Can you check if the issue is still present with <a class="issue-link js-issue-link" data-error-text="Failed to load title" data-id="610612831" data-permission-text="Title is private" data-url="https://github.com/RIOT-OS/RIOT/issues/13999" data-hovercard-type="pull_request" data-hovercard-url="/RIOT-OS/RIOT/pull/13999/hovercard" href="https://github.com/RIOT-OS/RIOT/pull/13999">#13999</a> applied? Maybe it is similar to the STM32L152RE that a branch just after <code>__WFI()</code> is causing the issue and inlining <code>irq_restore()</code> solves it?</p>
</blockquote>
<p>Yip! It fixes this issue :)</p>

<p style="font-size:small;-webkit-text-size-adjust:none;color:#666;">—<br />You are receiving this because you are subscribed to this thread.<br />Reply to this email directly, <a href="https://github.com/RIOT-OS/RIOT/issues/13918#issuecomment-623638010">view it on GitHub</a>, or <a href="https://github.com/notifications/unsubscribe-auth/ABE7WYFXCV63KMJTWJVTBFTRP4EN7ANCNFSM4MNOG6AQ">unsubscribe</a>.<img src="https://github.com/notifications/beacon/ABE7WYCRV3WWNWZEZ5BOQC3RP4EN7A5CNFSM4MNOG6A2YY3PNVWWK3TUL52HS4DFVREXG43VMVBW63LNMVXHJKTDN5WW2ZLOORPWSZGOEUV7L6Q.gif" height="1" width="1" alt="" /></p>
<script type="application/ld+json">[
{
"@context": "http://schema.org",
"@type": "EmailMessage",
"potentialAction": {
"@type": "ViewAction",
"target": "https://github.com/RIOT-OS/RIOT/issues/13918#issuecomment-623638010",
"url": "https://github.com/RIOT-OS/RIOT/issues/13918#issuecomment-623638010",
"name": "View Issue"
},
"description": "View this Issue on GitHub",
"publisher": {
"@type": "Organization",
"name": "GitHub",
"url": "https://github.com"
}
}
]</script>