[riot-users] STM32F3Discovery + CC1101 radio

Viktor Váczi viktor.vaczi.90 at gmail.com
Thu Jan 28 14:06:59 CET 2016


Thanks for the reply!
I was using PIN3 originally, but I've tried a ton of other pins. They
worked in the GPIO example.
I've added an interrutpt disable before the gpio inits, it has the same
error: http://pastebin.com/cBuMFyWH

2016-01-28 12:22 GMT+01:00 Viktor Váczi <viktor.vaczi.90 at gmail.com>:

> Hi!
> I'm trying to get STM32F3discovery board to work with a cc1101 radio,
> and I'm getting an error while initializing it.
> I've only included the necessary modules in the boards makefile + created
> the cc110x_params.h file with the appropriate setting.
> The whole thing freezes up in the netdev2_cc110x_setup function. It goes
> for a while, then it calls cc110x_setup, and the first step is to
> initialize the CS gpio pin, so it calls gpio_init(dev->params.cs,
> GPIO_DIR_OUT, GPIO_NOPULL);
> The error occures at this line: port->PUPDR |= (pushpull << (2 *
> pin_num));
> I've ran a debugger an its seems that its trying to do a contexts switch.
> The GPIO test example works just fine I get this output on the serial
> console: http://pastebin.com/eGQLqisc
>  What to do/where to go? I've just started using ARM MCUs.
> Here is the github repo: https://github.com/blaisehorvath/RIOT I've
> changed the stm32f3discovery in boards.
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.riot-os.org/pipermail/users/attachments/20160128/dfebdc4f/attachment.html>


More information about the users mailing list