<div dir="auto"><div><span style="font-family:sans-serif;font-size:13.6px">Thank you Robert and Andreas,</span><div style="font-family:sans-serif;font-size:13.6px" dir="auto">after programming with uniflash I see the launchpad is working. </div><div style="font-family:sans-serif;font-size:13.6px" dir="auto">However another problem I have. Once I power cycle the board (reset button or re-attach USB) no leds blink / UART output, so I need to flash the binary again. Why it is happening?</div><div style="font-family:sans-serif;font-size:13.6px" dir="auto">Is there any explanation why I can't use TI SmartRF Flash Programmer?</div><div style="font-family:sans-serif;font-size:13.6px" dir="auto"><br></div><div style="font-family:sans-serif;font-size:13.6px" dir="auto">Best regards,</div><div style="font-family:sans-serif;font-size:13.6px" dir="auto">amid</div><br><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">4 янв 2018 г. 6:31 PM пользователь "Andreas "Paul" Pauli" <<a href="mailto:andreas.pauli@haw-hamburg.de">andreas.pauli@haw-hamburg.de</a>> написал:<br type="attribution"><blockquote class="quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Hi amid,<br>
<br>
thanks for your feedback.<br>
I just tried the examples with the actual master.<div class="quoted-text"><br>
<br>
Am 04.01.2018 um 01:02 schrieb amid:<br>
</div><div class="quoted-text"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
I want to try RIOT on cc2650-launchpad. I've tried<br>
\examples\hello-world<br>
</blockquote>
<br></div>
This is my output (UART).<br>
##############################<wbr>##############################<wbr>###############<br>
2018-01-04 17:01:59,228 - INFO # main(): This is RIOT! (Version: 2018.01-devel-958-g01a82-mobi3<wbr>1)<br>
2018-01-04 17:01:59,229 - INFO # Hello World!<br>
2018-01-04 17:01:59,234 - INFO # You are running RIOT on a(n) cc2650-launchpad board.<br>
2018-01-04 17:01:59,236 - INFO # This board features a(n) cc26x0 MCU.<br>
##############################<wbr>##############################<wbr>###############<br>
<br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
\examples\my_project<br>
</blockquote>
Don't have that.<br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
\tests\leds<br>
</blockquote>
Also the expected output:<br>
##############################<wbr>##############################<wbr>###############<br>
2018-01-04 16:52:22,041 - INFO # main(): This is RIOT! (Version: 2018.01-devel-958-g01a82-mobi3<wbr>1)<br>
2018-01-04 16:52:22,042 - INFO # On-board LED test<br>
2018-01-04 16:52:22,043 - INFO #<br>
2018-01-04 16:52:22,044 - INFO # Available LEDs: 2<br>
2018-01-04 16:52:22,044 - INFO #<br>
2018-01-04 16:52:22,049 - INFO # Will now light up each LED once short and twice long in a loop<br>
##############################<wbr>##############################<wbr>###############<br>
<br>
And the leds DI06 (Red) and DIO7 (Green) are blinking with the described pattern.<div class="quoted-text"><br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
but none of examples doesn't work. Binaries are compiled without errors: make BOARD=cc2650-launchpad. After flashing with TI SmartRF Flash Programmer 2 board doesn't output text in UART, LEDs are not flash/blink.<br>
</blockquote>
<br></div>
I'm using 'make flash' which invokes the ti uniflash tool.<br>
<br>
Is there nothing showing up at the UART output (dont't forget to press the reset button)?<br>
<br>
regards<font color="#888888"><br>
Paul<br>
</font></blockquote></div><br></div></div></div>